Categories
Buitenlands beleid VS Conflicten Conflicten Europa EUropees veiligheidsbeleid Oorlog Propaganda en desinformatie

En maar niet realiseren dat elke tegenslag voor Rusland…

En hier maar juichen dat Oekraine de Russen weer een slag heeft toegebracht (aanval Kruiser Moskva) en kwaadaardig Rusland en duivelse Poetin nog meer aan het verliezen is en faalt in haar aanval op Oekraine. En maar niet realiseren dat elke tegenslag voor Rusland de kans groter maakt dat zij de onderhandelingsoptie om tot een wel inclusieve vredesoplossing te komen nog…die zij nog steeds prefereerde en daarom open lieten tot nu toe…helemaal laat varen en over gaat tot een totale all-out aanval met verovering van totaal of goeddeels Oekraine tot gevolg. Want verliezen zullen de Russen in deze sowieso niet. Dit immers, zeker gezien agressieve houding en strategie VS en maatje VK, een strategisch fundamentele rode lijn voor Rusland (met en zonder Poetin trouwens)!!

En laat dit nu al ingecalculeerd en geaccepteerd zijn door de echte aanstichters van dit grotere conflict tegen Rusland (en de EU!!), de VS en maatje VK. Die echt Oekraine al lang hebben opgegeven, ondanks hun bombastische retoriek in haar support en hun steun. Want hun hoofddoel inmiddels al reeds bereikt. Nieuwe (hete) Koude Oorlog, gedeeld Europa, verzwakte en beheerste hersendode ‘concurrent’ EU, en Pax Americana 2.0!! Maar hoe negatiever het beeld van Rusland in deze proxyoorlog in Oekraine hoe beter voor de bestendigheid van deze door hen in de jaren ’90 bewust weer opgestarte Koude Oorlog (nooit echt geëindigd in Washington en Londen).
Dit een pyrrusoverwinning voor ‘al reeds verloren’ Oekraine dus en haar goedgelovige en onnozele supporters hier…Comments&remarks very welcome!! Op-en aanmerkingen zeer welkom!! (moderator checked)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.