Categories
Conflicten Conflicten Europa EUropees veiligheidsbeleid Europese Unie Koude Oorlog Oorlog Politiek Propaganda en desinformatie

Was er gisteren echt even stil en aangeslagen van…

Was er gisteren echt even stil en aangeslagen van na wat ik een jongere collega werkzaam op instituut Clingendael zag onderschrijven op Twitter.๐Ÿ˜” Ik heb die “Eastern Europe expert” Sumlenny gecheckt en niks nadda noppes opleiding en achtergrond die zijn kennis&kunde voor zulke vergaande duiding onderbouwt…dus gewoon wat het is…een ziekelijk propagandistisch draadje!!๐Ÿ˜  Gatver!!!! alsof oorlog een soort spelletje is waar je onderling lekker over kunt braggen naast op los kunt fantaseren!!๐Ÿ˜ก

Weer tekenend voor de door mij te vaak waargenomen eigen zelfoverschatting, vooringenomenheid en gebrek aan objectieve blik op het conflict tussen Oekraine en Rusland…wat dus een deelconflict is van een veel groter en heftig geopolitiek/economisch conflict. Met zulke grote nadelige consequenties voor Europa en de EU, voor ons dus!! Wat in de media nauwelijks tot niet wordt geduid dezer dagen en wie dat wel doet is naรฏef of anti-Amerika en/of Putinversteher..๐Ÿ˜–
Dit het niveau in ons vakgebied tegenwoordig?!๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ En dan zit Deen, die zulke propagandistische bagger dus onderschrijft en SumLenny zelfs als volgtip adviseert steeds bij Nieuwsuur en andere media het conflict ‘zo helder’ te duiden!! Samen met de foute De Hoop Scheffer๐Ÿ˜  en ‘tanks zijn niet meer nodig en niet meer deze tijd dus kunnen weg’ oud-generaal De Kruif!! On-ge-loof-lijk….๐Ÿ˜”Comments&remarks very welcome!! Op-en aanmerkingen zeer welkom!! (moderator checked)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.