Categories
Buitenlands beleid VS Conflicten Conflicten Europa EUropees veiligheidsbeleid Europese Unie Koude Oorlog Oorlog Politiek Propaganda en desinformatie Wereld

Ahhhaaa!!๐Ÿ˜ฒ..daarom zette…

Ahhhaaa!!๐Ÿ˜ฒ..daarom zette Biden’s VS, VK, NAVO en aanhang hier er dus zo’n vaart achter vlak voor en na het vertrek van “blok aan hun been” Merkel!!๐Ÿคจ
…๐ŸŽ‰๐Ÿ›๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿคต๐Ÿผ๐Ÿคต๐Ÿฝ!!>>2024<<!!๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ผ๐Ÿคต๐Ÿผ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿ’ผ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ๐ŸŽช๐ŸŽŠ…

Hoewel beide Democraten en Republikeinen dezelfde negatieve visie hebben over de EU… zo bot open gecommuniceerd in 2020 vlak voor de Corona-pandemie uitbrak dus mogelijk velen ontgaan…. en dus ook over Rusland en helemaal Poetin’s Rusland-EU visie uit 2010 (was en denk is nog steeds actueel!!)… wilde zij blijkbaar de best grote kans op nog eens 4 jaar Trump๐Ÿ˜ฑ vanaf 2024/25 en alle gevolgen daarvan zo toch echt voor zijn dit keer!!!!๐Ÿ˜ฐ

Ik was de politieke situatie in de VS en tussen beide partijen net aan het bekijken en kwam via Wikipedia Presidentsverkiezingen 2020 pagina op die van de volgende presidentsverkiezingen in 2024…..en toen viel het kwartje!!!!๐Ÿ˜ฎ Weer een puzzelstukje op zijn plaats!! De zichtbare collectieve haast en ronduit vervaarlijke fanatisme en spelen met vuur…waarvan we de, door hen dus vast weer ingecalculeerde en geaccepteerde gevolgen, zo tragisch en verschrikkelijk in Afghanistan en vooral Irak en nu dagelijks ook in Oekraine zien… vond ik al zo opvallend๐Ÿคจ, maar kon ik nog niet helemaal plaatsen. Dat toch niet alleen maar omdat Merkel vertrokken is??๐Ÿค”

Nu kan ik dat dus wel!!๐Ÿ˜ Heeft u hem ook al door?? Wat gebeurde er tijdens die 4 jaar presidentschap Trump?! Met de positie van de NAVO?? En ook ten aanzien van Rusland en Poetin… zeker tijdens de verkiezingen en beginperiode… volgens de (interne)critici en vele complotdenkers?!

Maar in dit kader vooral van belang… met en binnen de EU๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ?! U weet wel, de geliefde bondgenoot uuhh belangrijke geopolitieke-economische concurrent van god’s given wereldleider USA๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ(!!)… en daarbinnen EU’s buitenlands- en vooral veiligheids- en defensiebeleid?! Iets met.. ‘autonomie‘ ๐Ÿค” En nu net daar kregen dus cold warriors en “eigen volk en land eerst(e)” nationalisten als president Biden en veel mede-politici en topmilitairen, hun maatje en collega’s van Brexit en ‘Global Britain๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง’ VK, de ‘brain death’ NAVO… en al hun anti-EU-sceptische supporters en “believers” hier in de EU zelf… toen directe uitslag van!!!๐Ÿ˜ต๐Ÿคข Maar ppffff๐Ÿ˜… deze grote bedreiging voor hun nationalistische visies en overleving lijkt nu te zijn opgelost… en zelfs… ronduit verbijsterend!!!!๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ง… met hulp van diezelfde EU zelf…๐Ÿ˜–

Maar tegen welke prijs voor de Europa en EU..voor ons dus?!๐Ÿ˜Ÿ Voor onze vrede, veiligheid en vrijheid… maar dus ook onze welvaart en welzijn?! De vooruitzichten volgens mijn toekomstanalyses niet gunstig… helemaal niet gunstig!!… arme ons…๐Ÿ˜Ÿ๐Ÿ˜žComments&remarks very welcome!! Op-en aanmerkingen zeer welkom!! (moderator checked)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.