Categories
Buitenlands beleid VS Conflicten Conflicten Europa EUropees veiligheidsbeleid Europese Unie Koude Oorlog Oorlog Politiek Propaganda en desinformatie

Laten een staaltje van hybride oorlogsvoering zien…

De VS, VK, NAVO en aanhangers hier… al zal niet iedereen daarvan het beseffen… velen zijn “believers” immers… laten een staaltje van hybride oorlogsvoering zien ten aanzien van Europa waar de Russische kopie bij verbleekt. Weet ook Poetin al 2 decennia uit ondervinding… zijn Rusland-EU visie werd erdoor getorpedeerd… en is wat hem zo ontzettend frustreert. Omdat hij er geen vat op kan krijgen en elke stap die Rusland kan maken of maakt afgelopen 2 decennia… juist door die verblinde goedgelovige steun en vertrouwen van tevelen in de EU in die grote bondgenoot (“onze bevrijder!!”) nog… alleen maar minder of meer verlies voor Rusland in deze oplevert. Zeker als er dan ook nog dingen fout gaan en blunders worden gegaan zoals een mislukte operatie in Oost-Oekraine en de MH17 ramp.Comments&remarks very welcome!! Op-en aanmerkingen zeer welkom!! (moderator checked)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.