Categories
Uncategorized

CENSUUR door Twitter!!

Op de dag dat we weer getuige zijn van de leugenachtige propaganda en desinformatie van de Amerikanen, de Britten, de NAVO en hun medestanders…omdat er vandaag geen Russische aanval op Oekraïne plaatsvindt zoals zij de afgelopen dagen nadrukkelijk hebben verklaard dat wel zou gebeuren…wordt een volkomen legitieme tweet van mij door Twitter aangegrepen om mij 12 uur lang de mond te snoeren. Ik ben boos!!!

Dit ging over mijn reactie op een bericht van een door mij zeer gewaardeerd Kamerlid Omtzigt. Ik had alleen niet zo’n positief gevoel bij de betrokken voormalige VVD-politicus Hoogervorst. Omdat hij een nogal obsceen gebaar maakte toen hij minister was…waar ik een foto van plaatste…en hij na zijn politieke carrière een baan kreeg waar hij 440.000 euro per maand verdiende. Nu heeft hij kritiek op de euro en de ECB.

Dit was het obscene “Ik moet kotsen” gebaar in 2005 waar ik een foto van heb gepost. En zeker gezien de huidige discussie over verruwing van de omgangsvormen in de Tweede Kamer nogal actueel is. Hier zijn Wikipedia-account waarin het wordt vermeld en een artikel waarin het voorkomt…

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hans_Hoogervorst

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dma22092005_008

Reactie van Twitter op mijn appeal waarin ik hetzelfde uitlegde…

Duidelijk!!!! Ik kan de tweet verwijderen, maar dan wordt mijn account nog 12 uur bevroren. Hier is een opzettelijke poging om mij te censureren door…alweer!!…een Amerikaans bedrijf. Precies op deze zeer belangrijke dag. Ja ik ben boos! En dit is de eerste keer dat dit mij op Twitter overkomt!! En dan meteen zo’n straf. Dat deugt niet!!

Net zoals mijn uitgebreide LinkedIn profiel (1400+ connecties) meer dan een jaar geleden plots verdween…was geen LinkedIn fout zoals ik suggereerde…en bleek onherstelbaar…nadat ik enkele maanden eerder een te joviale senior NATO medewerker had afgehouden in mijn direct messages. Zoals je weet is een LinkedIn account tegenwoordig belangrijk voor positieve identificatie dat je echt bent wie je zegt te zijn…en geen trol op Twitter.

Het lijkt erop dat ik mijn doel raak met mijn analyses en tweets… Op mijn beperkte manier als een eenmansleger…

Veelzeggend… in welke wereld wij vandaag leven… dat is niet mijn wereld!!!

The fight is on!! Binnen mijn beperkte mogelijkheden. Want als ik ergens een schurftige hekel aan heb dan is het wel…

UPDATE:

Oude account Twitter beëindigd en nieuw account gestart. Te regelmatig onderworpen aan ID controles nu..

Dit (laatst gemaakte screenshot 06-05-2021) en bijna 500.000 tweets nu herinnering..maar het was en is het waard!!